Bli av med pormaskar för gott! My Clear Skin

Har du gått förbi en spegel, sett en pormask och genast börjat klämma?

Se upp! För att undvika skador på huden och samtidigt få ett långvarigt resultat har hudterapeuter utvecklat MyClearSkin för privat bruk.

Innan du börjar klämma är det viktigt att öppna porerna så de blir elastiska. Ta ett varmt bad eller luta dig över en kastrull med uppvärmt vatten och ha en handduk över huvudet. Ta som vana att göra en porrengöring en gång i veckan och du kommer att se en otrolig skillnad.

Ge din hud en chans att förnyas med porrengörare för hemmabruk! Även om det är ett litet redskap, har den fantastiska egenskaper. Med de olika tillbehören kan detta skönhetsverktyg göra olika typer av hudvård. Allt från att ta bort pormaskar till att reducera linjer och öka hudens elasticitet, främja blodcirkulationen och krympa porer etc. Portabel och lätt att använda. Du måste prova den nu!

Lämplig för olika hud typer, även känslig hud med olika grader av tjocklek på vakuumbehandlingshuvuden med vilket man kan skrubba och exfoliera döda hudceller som samtidigt sugs upp och på så vis reparera huden och ta bort linjer, akne m.m.

Normal hy Kännetecken:
En normal hudtyp har jämna porer som varken är förminskade eller förstorade på någon del av ansiktets partier. Huden känns mjuk, följsam och behaglig samtidigt som den inte har tendenser till att bli varken blank eller stram. Man brukar säga att huden är i balans. Det beror på att en normal hy har en balanserad talgproduktion, det vill säga att huden har en jämn fördelning av fett och fukt.

Hudvård för normal hy: Behåll den höga fukthalten i huden med fuktgivande hudvårdsprodukter. Öka chansen att bibehålla en normal och frisk hy länge genom att använda MyClearSkin porrengöring 1 gång i veckan med funktionen ’’normal’’.

Torr hy Kännetecken:
En torr hudtyp kan kännas stram, speciellt precis efter att du har rengjort ansiktet. Den kännetecknas också av att huden är finporig, ibland är porerna knappt synliga. Huden kan också vara fjällig eller sträv, ibland kan den till och med klia. Det beror på att huden har brist på både fukt och fett.

Hudvård för torr hy: Använd produkter som är djupt återfuktande och gärna näringsrika. Ofta tenderar torr hy att vara känslig, använd därför funktion ’’dry’’ på din MyClearSkin porrengöring för bästa resultat.

Fet hy Kännetecken:
En fet hudtyp har överproduktion av fett i talgkörtlarna och blir därför lätt blank och glansig. Ofta är porerna stora och utvidgade, det är inte helt ovanligt med finnar, blemmor eller pormaskar.

Hudvård för fet hy: Använd hudvård som är fuktgivande, lättabsorberande och har balanserande egenskaper. MyClearSkin porrengöring med funktion ’’Oily’’ är att rekommendera.

Just nu har Myclearskin ett VIP erbjudande till de första 1000 personerna som handlar där det är 50% rabatt på HELA sortimentet och med min kod PAPPA20 får ni ytterligare 20% rabatt så passa på!

Write a comment