Just nu VIP erbjudande med 50% rabatt på samtliga produkter på hemsidan från My Clear Skin

My Clear Skin erbjuder hudbehandlingar av hög kvalitet för hemmabruk och skapades av auktoriserade hudterapeuter i Sverige som ville dela med sig av många års erfarenhet och kunskap.

Tillsammans har My Clear Skin lyssnat på sina kunder, andra hudterapeuter, pratat med forskare och träffat människor i alla åldrar med olika hudtyper och problem över hela världen.

Många års erfarenhet, kunskap, testning, rådgivning och utbildning från experter på närings- och mineralnivåer i kroppen. My Clear Skin har utvecklat en portal direkt till dig som strävar efter professionalism, prisvärda produkter samt tidsbesparande skönhetslösningar som kan göras bekvämt i ditt eget hem.

Målet är att du ska ha samma resultat hemma som i en skönhetssalong. Tillsammans har vi alla samma mål – lätthet och resultat!

Dom följer den senaste forskningen och metoderna inom skönhet och hudvård. Från deras erfarenhet och kompetens erbjuder dem bara de säkraste produkterna av kvalitet.

Just nu har My Clear Skin ett VIP erbjudande till de första 1000 som beställer där dom erbjuder 50% rabatt på hela sortimentet så passa på att shoppa till riktigt bra priser <3

Write a comment