8 timmar ifrån varandra

Jag och min lillasyster Sofie har alltid stått varandra väldigt nära och hängt ihop sen dagen hon föddes. Det var faktiskt jag som klippte hennes navelsträng (har hört nu på gamla dar att jag kunde klippt den finare…. hm hm)

Idag bor Sofie i Malmö och jag bor ju i Stockholm med min lilla familj. Vi hörs dagligen via sociala medier och telefon men det är inte på samma sätt som att faktiskt ses i verkligheten. Sofie har 3 fantastiskt fina barn och jag har inte ens hunnit träffa lilla Majken som nu snart är 2 månader gammal. Corona ställer verkligen till det för oss alla och en självklarhet som att träffa sina nära och kära är nu i princip helt omöjligt.
Jag önskar så att livet ska återgå till hur det var innan Corona och att hela Sverige öppnar upp igen så man får se människor på gatorna.

Write a comment