Hjälpsamma & barnkära

Nu har drygt halva vistelsen varit och vi flyger tillbaka till Stockholm på Torsdag morgon (04.00, eller kallas det kanske natt?). Vi har det fantastisk bra här i Kuşadası, Turkiet. Inte ett moln på himlen och eftersom vi är vid kusten så fläktar det lite lagom vilket är perfekt när det är 35-36 grader och strålande sol.

Igår tog vi oss in till city med taxi och det tog ca 10 minuter. En taxiresa kostar drygt 40kr så man kan verkligen unna sig att åka taxi varje dag om man önskar. Vi hade fått tips pm en italiensk restaurang som hette Rotta Vino som serverade precis som det låter, Italiensk mat ☺️

En liten oas mitt i centrum med utmärkt service och trevlig personal. Folket här i Kuşadası är extremt hjälpsamma och visar gärna vägen och man möts av leenden på gatorna. De är även oroligt barnkära och lilla Miriam blir behandlad som en prinsessa vart vi än går.

Här står hon och kikar ut från restaurangens altan.

Vi beställde in massvis med mat (här ser ni mozarella & tomatsallad)

John dricker ju inte alkohol men jag passa på att njuta av ett glas Chardonnay som serverades iskallt 🥰

Det är första gången som vi beställde en resa via resebyrån Mixx Travel men absolut inte den sista! En mer professionella resebyrå får man verkligen leta efter. Servicen är extraordinär och det märks tydligt att de är mån om sina kunder. Kan varmt rekommendera dem till alla er som ska ut och resa. Man får dessutom mycket för pengarna 👌🏻☀️🌟

//Johan

Write a comment