När allt fungerar fläckfritt

Jag & John bestämde oss för att åka iväg en vecka till värmen och fastnade för Turkiet eftersom det inte är så långt att åka med en liten ☺️

Vi fastnade för ett hotell som heter Le Bleu som ligger i Izmir Kuşadası vilket jag aldrig hört talas om förut. Tror inte att vi från Skandinavien har upptäckt detta område förut. För oss är det oerhört viktigt att allt flyter på bra från det att man bokar tills man är hemma igen. Vi bokade vår resa med en resebyrå som heter Mixx Travel som vi aldrig rest med förut men de har överträffat alla våra förväntningar. De skickade en personlig videohälsning till oss när vi bokat, jag menar helt allvar har det hänt er någongång förut? Så otroligt personligt och genuint ❤️

När vi väl skulle checka in på Arlanda så hade vi lite övervikt vilket John gick ut med på Instagram och då svarade Mixx Travel direkt med tips på hur vi kunde packa om smidigt och enkelt , så otroligt snällt och proffsigt🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Vi ska stanna en vecka och alla här på hotellet är så trevliga och hjälpsamma. Det kanske man tar för givit men det är inte alltid så när två män åker tillsammans som ett par.

Nu ska vi njuta av sol, bad, drinkar & god mat ❤️

//Johan

Write a comment