Han sa JA

Igår firade jag och John 5 år som ett par. Tiden går så otroligt fort och för drygt ett år sedan flyttade lilla Miriam in till oss och blev en del av vår lilla familj.

Innan jag träffade John så var jag ganska säker på att jag inte ville gifta mig men den känslan ändrades efter några år tillsammans med honom. Igår friade jag till John under en fotografering som vi hade tillsammans i Humlegården. Kändes som perfekt tajming då vi hade fotograf på plats som kunde föreviga stunden. För drygt ett år sedan var jag i London och gick då in till Cartier för att kika på deras ringar och där fann jag den perfekta ringen men som såklart inte fanns i Johns storlek och skulle då behövas special beställas. Kruxet var att just den modellen kunde man inte göra mindre eller förstora så det var avgörande att det var 100% rätt storlek.

Jag flög hem till Sverige igen efter några dagar och besökte Cartier som nyligen hade öppnat upp i Stockholm och fick hjälp av personalen där. Mycket riktigt så sa dom samma sak att jag var tvungen att veta hans exakta storlek (vilket jag inte visste). Så i julas köpte jag en ”Fashion ring” till John mest för att se vilken storlek han hade. Jag prickade rätt direkt så nu hade jag listat ut den i alla fall.

I torsdags besökte jag butiken och slog till på ringarna. Johns fick jag specialbeställa och den kommer först om en månad men hans ring påminner om min (som ni kan se på bilden nedan) fast med en stor diamant som är mer som en prinsessring.

Själva frieriet gick superbra och jag var inte alls nervös men det var skönt att höra dom magiska orden JA det vill jag 🥰

Vi firade på en av våra favorit restauranger i stan tillsammans med Miriam och sen blev det en lugn och skön kväll hemma tillsammans.

Nu ska det planeras bröllop och vi funderar på ett sommarbröllop 2020.

//Johan

Write a comment