24h på underbara Yasuragi med hudvårdsmärket HADA

Hejsan,

Har spenderat ett dygn på Yasuragi tillsammans med hudvårdsmärket HADA som är en kund till Real Time Media. Vi bjöd in ca 15 profiler som alla har ett intresse för skönhet och hudvård till en lyxig övernattning med middag och behandlingar. Vi abonnerade en buss som körde oss ut till Yasuragi och där väntade ägarna från HADA på oss. Vi fick en grundlig genomgång om varumärket och deras hållbarhetstänk som jag verkligen gillade. HADA finns att köpa på just Yasuragi och det är även deras produkter som används när man får en behandling. Efter föreläsningen så blev det en härlig lunch och sen bytte vi alla om för att spendera tid i spa-avdelningen. Vi hade verkligen tur med vädret och det var runt 18 grader och strålande sol så vi passade på att spendera massa tid ute i de varma källorna. På kvällen blev det gemensam middag och då pratade vi alla om hur dagen varit. Vi avrundade runt 23.00 och kröp då ner i sängen. I morse vaknade jag 06.45 och väckte då Martin för att ta ett morgondopp i källorna. Det var helt tyst och inte några människor alls så det var magiskt att börja dagen på det viset. Här kommer lite bilder från vårt dygn =)

//Johan

Write a comment