Aquagold- för optimal lyster

I förrgår var jag hos Akademikliniken och gjorde en hudbehandling som heter Aquagold som ger fukt och glow. Alla pratar om just GLOW så jag kände att det var dags för mig att verkligen ta reda på hur man bäst får till detta. Jag besökte deras WIC som ligger på Birger Jarlsgatan 26 (Stureplan).

Aquagold ampullen innehåller en skräddarsydd cocktail av aktiva ämnen som vitaminer, antioxidanter, mineraler, botulinumtoxin/botox och hyaluronsyra (fukt). Man använder alltså olika blandningar beroende på typ av hud och behov vilket är det bästa för då fick jag en behandling som var perfekt för just mig 😊

20 guldpläterade mikronålar som sitter fast på ampullen slussas ner med de aktiva ämnena i hudens översta lager genom att pressa ampullen med nålarna jämnt över huden. Jag trodde att det skulle göra ont men det kändes faktiskt nästan ingenting och behandlingen tog ca 30-35 minuter. Jag blev lite röd i hyn men rodnaden försvann efter ca 2 timmar. Det tar ca 14 dagar innan man ser full effekt och jag ser verkligen fram emot att få visa er hur min hy kommer stråla ☺️

//Johan

Write a comment