En pärla på Kungsholmen

Senaste tiden har jag inte hunnit uppdatera bloggen då allt mitt fokus har legat på att driva Real Time Media framåt samtidigt som jag har en liten vilde där hemma som tar all min tid. Som många av er vet så är John pappaledig så han tar det största ansvaret på dagarna och sen när jag kommer hem efter jobbet så brukar vi alltid hitta på något trevligt hela familjen. Igår hade Real Time Media en jobbmiddag tillsammans med hårvårdsmärket Noberu of Sweden. 

Jag var på plats för att representera företaget och John är en av profilerna som kommer att hjälpa till med marknadsföringen under 2019 så även han var med. Vår kära vän Peter ställde upp och var barnvakt några timmar och Miriam känner Peter så väl så vi kände att hon var i trygga händer. Trots att vi var säkra på att allt skulle gå bra så var man lite spänd under kvällen…. Peter skickade massvis med videos där dom lekte och badade badkar och vi såg hur bra det verkligen gick =)

Vi hade bokat bord på La Nonna som är en Italiensk restaurang som ligger i hjärtat av Kungsholmen. Har varit där ett flertal gånger nu och måste säga att deras mat är gudomligt god men det som gör stället så unikt är deras personal som är så välkomnande och inger ett varmt bemötande så man känner sig verkligen som hemma. Ett besök dit kan jag varmt rekommendera för alla er som uppskattar italiensk mat när den är som bäst. Under kvällen fick vi alla veta mer om Noberu och Iman som är VD för varumärket berättade om värderingarna som de står för vilket verkligen går hand i hand med mina värderingar. Allas lika värde och framförallt att manlighet kommer i olika former. Fick även veta att en större del av deras vinst går till att lyfta och bearbeta manlig psykisk ohälsa.

Här ser ni Haidar och Johanna Herrstedt som båda kommer att vara med under hela 2019 och marknadsföra varumärket.

Jakob och Alexander är några av Sveriges främsta manliga skönhetsprofiler som även de kommer att hjälpa till att sprida Noberu i sina kanaler.

Johanna & Jag ser koncentrerade ut…. Tror vi drömmer om mer mat =) =)

Min vackra man och skönhetsexpert John Valenica <3

Iman som är VD och grundare av varumärket

Artisten My Malmström

Fotograf Tim Åbergh

Tack alla för en fantastisk kväll <3

//Johan

Write a comment