15h i bilen för att fira jul

Sitter just nu i bilen på väg mot Hällefors för att fira jul med Johns familj som bor där. Vi åkte från Sthlm till Malmö i torsdagskväll och själva resan tog drygt 6h vilket var ganska fort faktiskt. Miriam satt och tittade på film HELA resan och var inte ledsen en enda stund. Vi var lite oroliga över att köra så många timmar med ett så pass litet barn (hon är 17 månader nu) men hon är verkligen så självständig och duktig så det var inga problem alls. Vi kom fram till Malmö och checkade in på Clarion Hotel & Congress Malmö Live runt 01.00. Miriam var fortfarande vaken och när vi kom in i rummet pekade hon på sängen och ville sova för natten ❤️

Två heldagar hos min familj med god mat, spel, tomten och kusinträff.

Det har varit fantastiska dagar och jag önskar så att det fanns fler timmar på dygnet så vi kunde få umgås lite mer.

Om drygt 3-4 timmar är vi framme i Hällefors för att fortsätta julfirandet. Det är många timmar i bilen men det är det värt ❤️

//Johan

Write a comment