Att resa med ett litet barn!

(Inlägget är i samarbete med Apollo Sverige)

Nu är vi äntligen på Gran Canaria och resan hit på drygt 6h gick förvånansvärt bra. Tack för alls tips ni kommit med, det har verkligen hjälpa. Nicke Nyfiken, mat och gå lite på planet gjorde att timmarna rusade iväg. Extra stort tack till personalen ombord som var så hjälpsamma och som gjorde resan så enkel att flyga med ett litet barn.

Väl framme möttes vi av Apollos personal som stod och välkomnade alla med ett stort leende🙂. Transfer till Lopesan Baobab (hotellet) tog drygt 20 minuter sen var vi framme. Lillan fick juice och vi fick champagne. Kändes extremt lyxigt efter en lång flygresa 🙏🏻

Hotellet ligger i Maspalomas och är MAGISKT. Här finns verkligen allt och servicen är allt man kan önska sig. Alla pratar med vår lilla flicka och hon charmar hela personalen ☺️

Att resa med ett litet barn kräver planering och det brukar inte vara min starka sida så jag är glad över att ha John som älskar planering in i minsta detalj. Vi införskaffa in i det sista en resevagn från Jollyroom som jag ärligt talat inte vet om vi hade klarat oss utan. Använder den ju HELA tiden eftersom hon precis lärt sig att gå så det är ju lite vingligt även om vi tycker att hon är SÅ duktig. På dagarna ligger vi mestadels vid barnpoolen och hon älskar att bada. Efter ett tag blir hon lite trött och då kryper hon in i sitt UV-Tält och tittar på Nicke Nyfiken. Varken jag eller John hade tänkt tanken på ett UV-Tält men det har verkligen räddat lillan och även gjort att vi kunde få slappna av en liten stund.

Det är vår första resa som familj och hittills har resan varit fantastisk. Det är runt 20 grader vilket är lagom för henne. Jag skulle gärna önska 5-10 grader varmare ☺️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Nu blir det ett dopp i poolen sen en glass. Att flyga charter med Apollo Sverige är något vi definitivt kommer göra igen.

Ha en fin helg ☀️☀️☀️☀️☀️

/Johan & familjen

Write a comment