Hela resan förstörd

Godkväll,

Har precis packat ner det sista i resväskan så vi enkelt bara kan ta våra saker tidigt i morgon när taxin kommer 06.30 och hämtar upp oss. Det är första gången som vi alla tre flyger tillsammans och vi trodde att vi verkligen tänkt på allt men vi hade missat det viktigaste…… RESEVAGN

Hur i hela fridens namn skulle vi kunna vara utomlands i en vecka utan vagn när vår lilla flicka precis lärt sig att ta sina första steg. Jag googlade runt på nätet och hittade en superfin vagn men att få hemleverans inom två dagar trodde jag skulle vara omöjligt. Jag kontaktade Jollyroom och deras trevliga personal la en beställning och lovade att jag skulle ha vagnen inom två dagar och mycket riktigt så var den det. Vilken otroligt fin service och nu är semester räddad.

Vi packade upp den för att se hur den fungerade och lillan klättrade upp på den direkt och vill sitta i vagnen så det bådar ju gott☺️

Nu kan vi flyga till Spanien med ett lugn i kroppen. Ni hittar vagnen HÄR om ni vill kika närmre på den. Ni som rest med barn förut, vad tror ni om just denna vagn?

Nu blir det sängen så jag orkar upp i morgon när klockan ringer.

Kramar Johan

Write a comment