Farsdag, en dag då barn firar sina fäder

Farsdag, en dag då barn firar sina fäder.

Det var min första farsdag som pappa och vår lilla flicka är ju så liten så hon förstår inte innebörden av denna dag men jag vaknade upp med ett stort leende i morse. När John begav sig till gymmet så passade jag och lillan på att ta ett bad och sedan klä på oss för att sen bege oss mot blomsteraffären för att köpa en stor bukett blommor till John, vi är ju två pappor så jag ville att John skulle få blommor från vår lilla flicka på hans dag 🌸

Det blev en stor bukett ljusrosa rosor bundna med massa gröna inslag.

Vi gick sedan på premiären av Djungelboken (musikalen) tillsammans med några vänner och avslutade eftermiddagen med takeaway hem till oss ☺️

Nu står John i duschen, lillan sover och jag har precis lagt mig.

Det har varit en fin dag med bus, pussar & kärlek ❤️

Sov gott när det väl blir dags

//Johan

Write a comment