Reser 15h för ett möte på 1h

Befinner mig just nu i London och är på väg till Heathrow Airport.

Igår kväll kl 18.00 kom en taxi och hämtade upp mig och körde ut till Arlanda. Flyget gick först 21.00 så jag hade lite tid att hinna äta på flygplatsen. Det tar bara 2.40h att flyga till London så själva flygresan gick relativt snabbt och jag hade på wi-fi så jag kunde jobba undan lite mejl. När planet väl landat så bokade jag en Uber som körde mig till min kollega Cecilie där jag sov för natten. Vi var uppe ett tag och pratade och klockan hann bli 03.30 innan vi la oss. Alarmet ringde 07.30 så det blev inte många timmars sömn innan taxin hämtade oss för att köra oss till tågstationen där en resa på drygt 3h väntande.

Efter 3h så var vi framme och laddade inför dagens möte. Mötet tog en dryg timme och sedan var det dags för en Uber som körde oss till tågstationen för att åka tåg i 3h. Nu sitter jag på t-banan i ca 1h sen är jag på flygplatsen.

Resan till Sthlm tar drygt 2.30h sen taxi hem ca 30-40min. Många timmar som spenderas på att ta mig från ställe till ställe.

Var det värt att spendera 15-16h på flyg,taxi & tåg för ett möte som varade 1h?

Svaret på den frågan är JA. Det är värt varenda minut. Mina kollegor gör att tiden går fort och att få bygga upp något som förhoppningsvis kommer att bli stort känns magiskt.

Älskar det jag gör och att få ha så kunniga och drivna personer omkring mig ger energi och glädje. Mina kollegor har blivit vänner så när vi reser så är det fokus på jobb men vi har även väldigt kul tillsammans. Precis som det ska vara på en arbetsplats tycker jag 🙏🏻😊

Nu går snart flyget så jag ska äta lite fort och om några timmar får jag träffa min lilla familj som dessvärre sover när jag är hemma, men i morgon bitti blir det frukost ihop ❤️

Write a comment