Hejdå för denna gång

Godkväll,

Idag har jag haft ett flertal möten på kontoret och dagen har verkligen rusat förbi i all hast. Sitter just nu i köket och bloggar. John & lillan tittar på Nicke Nyfiken vilket verkligen har blivit favorit programmet ☺️

Om 30 min kommer en taxi och hämtar upp mig för att köra till Arlanda. Flyger till London ikväll och jag stannar en dag bara. Har några möten där och det kommer nog bli några turer dit nu när vi har kontor i London.

Kommer sakna min lilla familj men är hemma redan i morgonkväll igen. Att driva bolag och vara pappa är verkligen två dygnet runt uppdrag men värt varenda minut. Har aldrig varit så trött som jag är just nu men hämtar energi av familjen och jobbet då jag verkligen älskar det jag gör.

Snart ska lillan sova så jag hinner säga godnatt innan taxin kommer ☺️❤️

Write a comment