Mamma jag har en hemlighet

Mamma jag har en hemlighet……..

Det är titeln på Youtube-stjärnans Amanda Lundgrens serie som släpptes igår. Jag har jobbat med Amanda under en längre tid och hon är en varm och sprudlande tjej med ett stort hjärta. Hon är driver, smart och omtänksam och en person som sprider mycket glädje.

Amanda har under många årstid velat göra en bröstoperation och i hennes serie får man följa hennes liv och även när hon berättar för sin mamma om att hon nu bestämt sig för att utföra operationen hos AK-Nygart

Amanda är en vuxen tjej som tar egna beslut om vad hon vill göra med sin kropp. Jag blir arg och ledsen när jag ser hur elaka kommentar visa skriver till Amanda och hur hårt språket är bland tjejer idag. Att vi alla har olika åsikter om operationer eller andra ingrepp är självklart OK men att skriva elaka kommentarer och gå på personingrepp är inte OK.

Här nedan ser ni första avsnittet av serien som kommer sändas i 8 avsnitt.

Write a comment