Hur reser man bäst med barn?

Söndag och John är på gymmet och lillan sover. Jag ligger på soffan och kikar runt på lite olika sajter och tänkte köpa lite solkrämer och andra saker som vi behöver ha med oss på resan. Nu är det bara knappt 2 veckor tills vi ska flyga för första gången med ett barn. Vi ska till Gran Canaria (flyger med Apollo) och flygtiden är ca 6h så vad gör man för att resan ska bli så smidig som möjligt?

Vår lilla tjej kommer vara 16 månader så hon är ju en liten flicka som behöver aktiveras. Har hört att man ska ge mat när man lyfter och landar då det ska hjälpa mot trycket i öronen så det ska vi absolut testa. Ni som rest med småbarn förut har ni några tips?

Har funderat att införskaffa ett uv tält som vi kan ha när vi ligger vid poolen (borde ju funka bra eller vad tror ni?)

Här på bilden är hon bara drygt ett år. Hon älskar att bada så vi ser alla fram emot att få kommer ner till lite sol & bad ☀️☀️☀️

//Johan

Write a comment