Ingen tid över för vårt barn!

Godmorgon,

Jag vaknade utvilad och pigg när klockan ringde 07.00 i morse. John och vår lilla tjej är i Motala för John spelar in rörligt material för ICA Maxi. Extra kul för vår lilla flicka är att Johns föräldrar är i Motala samtidigt så dom passar henne under själva inspelningen.

Jag och John har gjort uppgörelsen att han är pappaledig i ett år framöver och tar det dagliga ansvaret för lillan medan jag jobbar med företaget (Real Time Media). Företaget startades för bara drygt ett år sedan så det är som ni säkert förstår mycket att göra såhär i starten. Jag har fått en massa frågor och meddelanden på mina sociala medier om att jag inte har någon tid över för vår tjej nu när jag driver eget bolag, och nu känner jag att jag en gång för alla ska klargöra hur det faktiskt ligger till.

John är som sagt pappaledig och har vår lilla tjej på dagtid. Jag går upp varje morgon när hon vaknar och vi spenderar ca 2h tillsammans hela familjen (äter en god frukost ihop och hinner mysa lite). Jag jobbar under dagen och kommer hem till familjen på eftermiddagen och har då ca 3h tillsammans med familjen där vi alltid äter en gemensam middag och hinner med någon trevlig aktivitet ihop innan det är läggdags. Jag brukar lägga henne i sängen och ger vällingen så vi får lite mysstund bara vi två <3

På helgerna hittar vi alltid på gemensamma saker där vi brukar köra iväg med bilen till en trevlig lekpark eller åker iväg och fikar på något mysigt ställe. Jag och vår lilla tjej har en jättefin kontakta och vissa kvällar kan hon och jag dansa tillsammans i drygt en timme och bara mysa ihop <3

Jag spenderar alltså inte mindre tid med vår lilla flicka än van någon annan pappa/mamma gör som har ett heltidsjobb. Jag jobbar hårt de timmar jag är på jobbet och försöker att inte jobba de timmarna som hon är vaken. Sen när hon väl somnat så kan jag fortsätta att jobba och då passar även John på att jobba lite.

Jag och John avslutar alltid varje kväll tillsammans med att prata om hur dagen har varit och avrundar med någon kvällen med en film eller något annat kul på tv. Så nu hoppas jag att jag rätt ut alla frågetecken som många av er undrat över.

Kramar Johan

Write a comment