Vinn otroligt fina sängkläder från Mia Parnevik & Jotex

Godkväll alla fina,

(Detta inlägg är i samarbete med Jotex)

Jag har sedan några månader tillbaka sovit riktig skönt i Mia Parneviks design som hon skapat för Jotex. Jag fullkomligt älskad dom så pass mycket att jag hörde av mig till Jotex för att fråga om jag fick möjlighet att tävla ut en uppsättning till er läsare och lyckligtvis så fick jag det 😊

Nu har ni alltså möjligheten att vinna en uppsättning från kollektionen. Vinnaren får välja mellan två singelset alternativt ett dubbelset. För att vara med i tävlingen så vill jag att du berättar hur just du gör för att varva ner innan läggdags. Skriv en kommentar 😊

Stort lycka till (vinnaren dras till helgen)

1 kommentar

  1. Hej Johan! Grattis till er vackra dotter!

    Den bästa nedvarvningsrutinen är en rejäl torrpeeling att få igång cirkulationen! Följt av en lång varm dusch! Efter det oil pulling! Rengöring av ansiktet, eltandborste med charcoal! På slutet yoga! Då somnar man gott! Ingen tv i sov rummet! Städat och rent! Så få saker som möjligt! Vita väggar! Mina bästa tips! <3 Önskar så att vinna!

Write a comment