Premiärfest

I fredags så arrangerade vi på Real Time Media en stor premiärfest för Youtube-stjärnan Amanda Lundgrens nya serie. Senaste halvåret har vi jobbat på produktionen och nu äntligen börjar alla avsnitt att bli klara. I serien får man följa Amandas liv och serien är i samarbete med AK Nygart (som är en del av Akademikliniken).

Premiären hölls på fina Hilton Hotell som ligger vid Slussen. Drygt 200 inbjudna gäster kom för att se första avsnittet på Hiltons egna biosalong.

Det var oerhört spännande att få se responsen efter att ha arbetat under så pass många månader som vi alla har gjort. Min kära mor kom upp för att hälsa på och var med på festen vilket var superkul.

Efter premiären så gick vi från Real Time Media och åt en härlig middag tillsammans med Sarah & hennes team från AK Nygart. Vi hade bokat bord på Hellstens Glashus på Söder. Maten är gudomlig och inredning är unik och skiljer sig verkligen positivt från andra restauranger. Det var en väldigt lyckad & trevlig kväll som jag önskade aldrig skulle ta slut.

Jag beställde en taxi hem där mamma och min fina familj väntade på mig ❤️

Produktionen av serien är det Jay Veesualz som ligger bakom.

//Johan

Write a comment