Nya kontoret i London

Sitter just nu i en taxi på väg till Heathrow flygplats.

Mitt alarm ringde 06.30 i morse och taxin kom och hämtade upp mig 07.00 och körde mig till Arlanda. Jag käkade en god frukost på Arlanda och mitt plan var en timme försenat men det gjorde inte så mycket (jag beställde en extra latte bara).

Har spenderat dagen i London och har nu besökt vårt London kontor som är riktigt fint och ligger i området Bank (centrala London). Min kollega Cecilie visade mig runt och det kändes härligt att få se kontoret i verkligheten och känna av att Real Time Media nu även finns här.

Jag & Cecilie tog sedan en taxi till en trevlig restaurang där vi mötte upp en kund/samarbetspartner för att prata om strategier och framtiden. Det är en härlig känsla jag har i kroppen och alla jag har runt omkring mig, kollegor, vänner & familj som gör detta möjligt. En tacksam och nöjd Johan är nu på väg hem igen efter några timmars möte. Ska bli mysigt att komma hem till familjen ❤️

//Johan

Write a comment