Härligt skönhetsevent för Midnattsol

Igår arrangerade vi på Real Time Media en härlig pressfrukost för 10 utvalda influencers hos Downtown Camper som ligger i centrala Stockholm. Det bjöds på nyttig frukost och utsikten är verkligen magisk och man ser ut över hela Stockholm. Skönhetsexperten Alexander Catalan berättade om hur vår hud är uppbyggt och varför man ska använda ansiktsprodukter.

Grundaren och ägaren till varumärket Midnattsol var på plats och berättade om hur han startade allt och vad som gör just Midnattssol lite extra unikt. I de flesta av produkterna finns hyaluronsyra som jag verkligen uppskattar i mina produkter då man tydligt ser skillnad på huden efter att ha använt produkterna redan efter några veckor.

Här kommer några bilder från eventet som min kollega Tim Åbergh tagit.

//Johan

Write a comment