Herrevent

Igår bjöd vi på Real Time Media in utvalda influencers till en intim herrkväll för två varumärken som vi representerar. Vi anlitade HK Interiors som stylade om hela kontoret och gjorde att stämningen höjdes från 10 till 10000 procent. Kocken Yannick Lagher stod för menyn och det bjöds på massa god mat och drinkar gjorde på Purity Vodka, mums säger jag bara =)

Första eventet var i samarbete med Glacial Bottle som många av er säkert hört talas om nu. Jag verkligen älskar deras produkter som är gjorda i rostfritt stål och som nyligen inlett ett samarbete med WWF. Vi borde alla ta ett större ansvar när det kommer till plastkonsumtionen och vi i Sverige har världens bästa vatten i kranen så varför köpa vatten som transporterats på en lastbil från utlandet? Snygg flaska och bra för miljön, hur bra? =)

Vi hade en riktigt trevlig middag och killarna som ligger bakom varumärket var på plats och berättade om sin historia och varför de just startade Glacial Bottle. Intressant och givande berättelse.

Vi tog sen taxi till Hilton hotel Eken bar som ligger på slussen där kvällen fortsatte med drinkar, bubbel, snittar och ägaren och grundaren utav Taracci var på plats och alla killar fick välja ut varsin favorit skjorta från kollektionen. Det var verkligen uppskattat och skjortorna som är sydda i bästa kvalitet satt som en smäck på modellernas/influencers kroppar.

Här kommer lite bilder från kvällen som min fantastiskt duktiga kollega Tim Åbergh tagit <3

Write a comment