Småbarnspappa och karriär samtidigt

Nu har vår lilla flicka bott hos oss i drygt 2 månader men det känns som om hon alltid bott hos oss. Allt går så snabbt och vår kärlek till detta lilla barn går inte med ord att beskriva. I årskiftet så startade jag upp Real Time AB och mitt fokus har varit på våra kunder och samarbetspartners samt mina fantastiska kollegor.

Nu expanderar vi och får kontor även i London under September månad. Att få tiden att räcka till är svår då det bara finns 24h på ett dygn. Jag & John har delat om upp vår vardag genom att John är pappaledig nu ett år så jag kan fokusera på jobbet. Det funkar väldigt bra och jag har varje morgon någon timme med vår lilla tjej och även kvällarna. Helgen spenderar vi alltid tillsammans och brukar ta bilen och köra iväg och hitta på något kul 🙂

Jag har alltid varit en person som jobbat dygnet runt även om företaget inte varit mitt så nu känns det fantastiskt att ha eget bolag så varje timme man lägger ner resulterar i att verksamheten växer.

Mitt största uppdrag i livet just nu är dock vår lilla flicka och jag kommer göra allt som står i min makt för att hon ska få den bästa tänkbara uppväxten ❤️

Idag har vi besökt djur och fikat i solen. Kvalitetstid på hög nivå ❤️

Write a comment