Öppnar kontor i London

Godmorgon,

John & lillan är på stan och äter frukost tillsammans men en vän till oss. Jag passade på att sova ut och njuta av att det är lördag.

Igår var jag och mina kollegor på Real Time Media bjuda på pressfrukost för att få se första avsnittet av Svenska Hollywood fruar som går på TV3 nu på tisdag. Vilken jäkla säsong det kommer bli nu i höst, jag kommer sitta i soffan varje tisdag med popcornen i högsta hugg.

Efter frukosten begav vi oss till kontoret och jobbade in det sista inför helgen. På eftermiddagen så kom Alexander Catalan och Divo hem till mig och John för att planera in hösten aktivitet och program som vi just nu sätter ramarna för. Real Time Media kommer ta in ett flertal praktikanter under hösten som ska få följa med oss på divers uppdrag.

Vi startar även upp vår verksamhet i centrala London nu i September så det är mycket jobb och planering för att allt ska klaffa. Jag bodde i London under min ungdom så att nu 15 år senare expandera verksamheten dit känns riktigt spännande och jag ser fram emot hösten.

Nu ska jag gå ner på stan och möta upp John för lite shopping och en kaffe. Ha en underbar helg ❤️

Write a comment