Stjärnorna som lös upp ”röda mattan”

I förrgår var det dags för Rockbjörnen som arrangeras av Mia Jorpes och Wonderland 360 Event.

Det var fullsatt i Kungsträdgården men barn, ungdomar och föräldrar. Jag gick dit med två av ”mina” tjejer som vi representerar på Real Time Media och det var fullständig kaos när de intog ”röda mattan” som i år var gul.

Jag visste att Amanda Lundgren & My Malmström var välkända profiler men att få se alla dessa unga tjejer stå och skrika efter dem var helt otroligt att se. De tog sig båda tid för bilder och kramar vilket var fint att se ☺️

Vi håller på att spela in en tv serie i 8 avsnitt som handlar om Amanda Lundgren och en stor hemlighet som hon inom kort kommer berätta så vi hade ett filmteam med oss som styrs av Jay Veesualez.

Här kommer några bilder från kvällen 🙂

Foto: Teddy Koon

Write a comment