På väg mot London

Godmorgon,

Inatt har det inte blivit så mycket sömn. Lillan ville inte sova och väckte oss runt 02.00 och var hungrig. Fick gå upp och laga välling, dock måste jag erkänna at det går otroligt fort att tillaga så ska inte klaga alltför mycket ☺️

Mitt alarm ringde 05.00 så tog en snabb dusch sen kom taxin som körde mig ut till Arlanda. Sitter nu och äter en härlig frukost på Pontus in the air och tittar ut bland alla folk som rör sig här på flygplatsen.

Kom nyss på mig själv att jag satt och nynnade på Babblarna, tänk så fort ens liv kan förändras. Inte trodde jag att Babblarna skulle ha en så betydande roll i mitt liv ☺️🎶🎶🎶🎶

Ser fram emot London och de möten jag har idag. London kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta eftersom jag spenderade några av mina ungdomsår där.

Nu mera har jag alltid med mig min egna flaska från Glacial Bottle (så har jag alltid kallt vatten och värnar om miljön). Små insatser i vardagen som i det stora hela leder till något bra ❤️

Write a comment