Inspelning av musikvideo

Godkväll,

Har spenderat dagen ute på ett fält i Årsta där vi spelade in del två av musikvideon till artisten My. Det är riktigt kul att se henne växa som artist och jag är galet stolt över hur långt hon redan kommit på bara några få veckor.

Videon beräknas vara klar redan om en vecka och jag ser så mycket fram emot att få se det färdiga resultatet.

Efter inspelningen så kom John och hämtade mig sen åkte vi till Sats vid Gullmarsplan och körde ett pass. Så jäkla skönt att få svettas lite ☺️

Imorgon är det en oerhört stor dag för mig som jag kommer berätta mer om i veckan. Nu blir det läggdags och i morgon bitti har vi en pressfrukost för Incredible Cosmetics och det kommer ca 10 underbara tjejer som ska få god frukost och nyheter från sminkmärket.

Sov så gott ❤️

//Johan

Write a comment