Släpper egna klädkollektioner

Nu är det äntligen officiellt vad jag och min kollega Robin jobbat med den senaste tiden. Vi jobbar med Johanna Herrstedt och Alexandra Nilsson som nu ska få göra varsin egen klädkollektion för Workout Empire. Detta är en storsatsning och kläderna kommer säljas internationellt online och i fysiska butiker. Mitt bolag kommer ansvara för alla marknadsaktiviteter och PR/events vilket känns galet kul och stort.

Det är ingen mindre än Reeboks före detta designer manager Jo Booth som kommer ta fram kollektionerna tillsammans med tjejerna så det är verkligen på en extremt hög nivå. Vi sätter igång redan nu och förhoppningen är att ha kollektionerna klara i slutet av sommaren 😊

Här kommer några bilder på tjejerna i Workout Empires egna kläder (alltså inte tjejernas design)

//Johan

Write a comment