Vill du också kryssa i medelhavet?

Sitter just nu på flygplatsen i London och ska snart bege mig hem till Sverige igen. Mitt möte igår gick bra så det var verkligen värt resan hit 🙂

För er som läser bloggen så vet ni att jag var på medelhavskryssning tillsammans med John för bara någon vecka sen. Att kryssa är verkligen helt fantastiskt och jag kan verkligen rekommendera det till alla jag kommer i kontakt med.

PS, har ni möjlighet så boka! Det är SÅ värt det ❤️

Just nu får ni läsare 10 % rabatt på kryssning med Royal Caribbean (eller något annat av deras varumärken: Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises). Vill du boka en kryssning med Royal Caribbean, valfritt fartyg, så får du 10 % rabatt på kryssningens pris om du uppger rabattkoden SYMPHONY INFLUENCER och Johan Larsson. Erbjudandet gäller endast vid bokning hos Royal Caribbean på telefon 0200-880155. Rabatten kan kombineras med flera andra kampanjrabatter! Koden är giltig från 27 mars till och med 30 april 2018.

//Johan

Write a comment