Mycket handlar om energier

Just nu sitter jag på Arlanda för att åka till London för ett affärsmöte, men satt och funderade lite, vilken tur jag har i livet egentligen. Mycket handlar ju egentligen om energier vad man ger och omger sig med för energier.

Det har jag verkligen lärt mig mer och mer om, ju mer jag lärt känna den välkända healern Zarathustra från LA.

Det är verkligen en förmån att få jobba med honom på hans Sverige resa denna gång.

Vi har ju ett mål att så många som möjligt följer med oss på feelgood resan till Miami beach för 2 dagar med healing och goda drinkar för att sen hoppa på kryssningen som kommer ta oss till Mexico bl.a. och väldigt spännande. Läs mer här och boka din biljett i tid innan dom försvinner https://www.gocruising.se/v%C3%A5ra-resor/feelgood

För er som inte prövat healingen än med Zarathustra, rekommenderar jag att ni bokar i er på någon av hans grupphealing event ikväll där det finns fåtal platser kvar än eller nästa onsdag på Hotel Hellsten i Stockholm, du bokar din plats på www.tickster.com. Mer info hittar ni på www.zarathustra.se

Här är även lite bilder från senaste healing eventet vi hade med Zarathustra på Hotell Malmen på söder..

//Johan

Write a comment