Behind the scenes från gårdagens inspelning av nytt kockprogram

Hej på er,

Sitter just nu på Arlanda Express på väg mot London för ett möte. Berättar mer om det senare 🙂 igår var jag och spelade in ett avsnitt tillsammans med stjärnkocken Yannick Lagher i Mood Studios som ligger på Östermalm här i Stockholm. Det var längesen jag stod framför kameran så det var lite stelt i början men filmteamet var så proffsiga så de fick både mig och och Yannick att slappna av och vara oss själva.

Det är en serie som ska släppas i 8 avsnitt med en Influencer i varje avsnitt som ska laga en middag tillsammans med Yannick. Jag blev sminkad och stylad av Olivia som är kollega till FANTASTISKA Divo är enligt mig är Sveriges främsta stylist.

Jag kommer dela avsnittet här på bloggen som mina andra kanaler så fort det är släppt så ska bli spännande att höra vad ni tycker ☺️

Sponsorer till programmet var Lisa Elmqvist som levererade den fantastiska maten, Mackmyras goda whiskey och kastruller och andra tillbehör från Le Creuset.

//Johan

Write a comment