Skidåkning i Sälen

Jag och John tog bilen mot Sälen där Johns föräldrar har ett vinterhus. Det tog drygt 5h att köra så det är en bit men vi stannade för lunch och kafferast ☺️

Väl framme möttes vi av Willy & Kerstin som redan var på plats. Vi skålade in ledigheten och spenderade fredagen hemma framför brasan och Let’s Dance på tvn.

Igår lördag så blev det en heldag i backen. Det var två år sedan jag åkte så det blev några försiktiga åk i början sen klarade jag av blå backe och idag gick det till och med att köra nedför röd. Det är galet kul att åka skidor så jag är väldigt glad över att John ”tjatat” på mig att lära mig.

Här kommer några bilder från helgen som varit!

Willy & Kerstin satt och väntade på oss på altanen ☀️☀️☀️☀️

Det har varit en fantastisk påsk 🐣

//Johan

Write a comment