Världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas

Nu är vi äntligen här, ombord på världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas. Vi flög till Malaga igår och spenderade kvällen här för att slippa flyga så tidigt idag. Jag är inte någon morgon människa direkt så passade mig mycket bättre att komma en kväll innan.

Igår mötte vi upp Rosita och hennes kollega Elin på middag och vin i solen. Visst mår man så mycket bättre när man får lite sol? Jag blir som en helt ny människa ☀️☀️☀️☀️☀️

I morse gick vi upp och tränade på hotellets gym innan frukosten sen tog vi en taxi ut till fartyget.

Vi har hunnit sola en stund och jag har redan hunnit bränna mig 😌 helt röd på kroppen…..

Nu blir det säkerhetsgenomgång sen middag med resten av gänget.

Följ med på Instagram där jag uppdaterar min Story regelbundet 😊 där heter jag Johanandreaslarsson

//Johan

Write a comment