Tror ni på Healing? jag träffade en healer från LA

Hej på er,

Jag har helt glömt att berätta en sak för er alla. För några månader sen så drog min vän Susanne iväg på för att vi skulle träffa en healer som hade flugit in från LA.

Healer, vad är det tänkte jag? jag hade bara sett och hört lite om det på TV men ska ärligt berätta att jag visste i princip inget om det och tyckte väl mest att det lät flummigt och lite hokus pokus….

Hur som så hängde jag med till Söder där healer hade en övernattningslägenhet. När han öppnade dörren så kände jag faktiskt igen honom från TV och det visade sig att healern som heter Zarathustra var riktigt trevlig och välkomnade och inte alls märklig och konstig som jag hade tänkt att han skulle vara.

Zarathustra ville att jag skulle få prova på healing och jag tänkte att ja varför inte nu när jag väl är på plats…. =)

Hela sessionen tog ca 35 minuter och det går knappt med ord att beskriva upplevelsen för det var precis vad det var, en upplevelse. Det kändes som att jag kom in i en ”annan värld” och drömde mig bort för en stund. När Zarathustra var ”klar” så sa han på Engelska ”You had pain in your lower back but I took it away”…. Först förstod jag inte vad han menade men sen när jag gick hem så förstod jag.

Jag har under flera flera år haft problem men min svank och ofta haft ont. När jag var i tonåren så var jag gymnast så antar att det är en gammal skada från den tiden. Nu flera månader efter jag varit hos Zarathustra så är smärtan helt borta och jag har inte känt av den på hela tiden. Låter flummigt jag vet men det är sant och jag trodde aldrig att jag skulle tro på healing men för mig fungerade det verkligen.

Nu kommer Zarathustra tillbaka till Sverige och då har jag lovat att hjälpa honom att nå ut med sitt besök så att alla ni får möjlighet att träffa honom.

Ni hittar info och biljetter HÄR 

Write a comment