Ett litet guldkorn i centrala Stockholm

Godkväll på er,

Vaknade kl 07.30 i morse utvilad och pigg. Det var extremt längesen jag sovit en hel natt. Senaste månaderna har jag vaknat runt 03-04 och inte kunnat somna om så att få sova hela natten var MAGISKT 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Började min morgon med ett träningspass och sen gick jag till mitt favvo ställe Gast som ligger precis där jag bor. Kan varmt rekommendera Gast till alla. Det ligger på Rådmansgatan 57 så kika förbi någon dag 😊

Nu sitter jag i soffan och dricker en kaffe med John och pratar om lite resor vi håller på att boka. Ska bli så skönt att få komma bort och inte jobba på ett tag. Behöver verkligen semester och få komma bort från vardagen ❤️

Nu ska vi se på film sen blir det tidigt i säng. Hoppas på ännu en hel natts sömn ☺️

//Johan

Write a comment