MR Cake vart har du varit?

Godkväll,

Vilken härlig söndag det har varit. Skäms nästan att berätta för er men jag gick och la mig kl 23.00 igår och vaknade kl 11.30 i dag….. sov alltså i nästan 11 timmar vilket jag aldrig brukar göra.

Jag väckte John och bjöd ut honom på frukost. Tog med honom till MR Cake som ligger på Östermalm bara 10 minuter gångavstånd från där vi bor. Alltså deras bakverk är verkligen helt fantastiska, vill ha typ allt 🙈

Vi köpte fralla, kaffe och varsitt bakverk. Innan MR Cake fanns vart fikade man då? Detta är enligt mig Stockholms bästa fik (gillar även Gast som ligger precis vid oss).

Min syster kom förbi på en kaffe lite snabbt vilket var mysigt. Dagen har som vanligt flugit iväg och snart är det dags att krypa ner i sängen. Stockholm Furniture Week är slut så i morgon väntar kontoret som vanligt. Har möte redan kl 09.00 så dagen börjar i full fart vilket jag trivs bäst med.

Sov så gott

//Johan

Write a comment