Ta vara på dagen

Hej på er,

Vaknade 04.00 i natt och hade svårt att somna om så låg klarvaken tills alarmet ringde 07.00. Jag gick till Downtown Camper för att äta en god frukost med min vän och kollega Robin. Vilket härligt sätt att starta dagen på 😊 kommer bli fler frukostar innan arbetsdagen sätter igång.

Efter frukosten så tog vi oss till Östermalm för dagens första möte som gick bra och är en intressant produkt på marknaden. Hann inte käka någon lunch då vi var tvungna att stressa ut till möbelmässan ute i Älvsjö som är nu denna vecka. Hade inbokat tre möten så det var ett tajt schema för att hinna med alla.

På eftermiddagen åkte jag tillbaka in till stan och avrundande dagen med en kaffe och dagens sista möte på café Gast. Har blivit mitt favvo ställe ☺️

Nu har jag svarat på alla jobbmejl och ligger i fas vilket är en härlig känsla. Nu väntar ett bad och sen blir det tidigt i säng.

//Johan

Write a comment