Hår och hud

Hej på er,

Söndagen har jag spenderat i soffan där jag lyssnat på barn som sjunger i ett tv program som heter The Voice Kids. Det finns så extremt många talangfulla barn och jag blir så imponerad. Har säkert suttit i över 1h nu så nu måste jag ta tag i dagen. Ska snart till stan och köpa lite kaffe på Nespresso eftersom nästan allt vårt kaffe är slut och ikväll har vi några vänner över på middag.

En sak jag reflekterat över är hur viktigt det är att känna sig fräsch och det gör jag alltid när jag besökt min frisör Numan som äger Stockholm Stylisterna samt när jag besökt Lifetime Clinic som tar hand om min hud/hy.

Jag har varit trogen både Stockholm Stylisterna och Lifetime Clinic i flera år nu så kan varmt rekommendera dem till alla er som är måna om er hy och frisyr.

Write a comment