AIR OPTIX Lookbook

Hej på er,

För några månader sedan så plåtades jag för AIR OPTIX COLORS och deras Lookbook. Det var en heldag i studion tillsammans med två superhärliga tjejer från Danmark. Färgade linser gör verkligen att man får ett helt annat uttryck när man har exempelvis blåa, bruna eller gröna. Jag har blå ögon i mig själv så det var extra kul att testa de andra färgerna =)

Eftersom jag inte har linser i vanliga fall så trodde jag att det skulle vara obehagligt att ha i linsen i ögat men det var det inte alls och jag vande mig snabbt. Det tog 10-15 minuter första gånger att få in linsen men sen gick det superenkelt.

Viken av färgerna tycker ni är finast och vilka skulle ni vilja testa själva?

Jag bjöd även in några av mina vänner och bloggläsare till ett event där alla fick testa olika linser på plats. Det var ett lyckat event och alla som var där fick en med sig lite diverse linser hem för att testa på olika looks.

Min sambo John använder linser dagligen men inte färgade så efter eventet så testade han verkligen alla färger som fanns. Det blev en helt ny John varje dag och han fick galet många komplimanger från både vänner men ibland även från folk som han inte kände som kom fram och sa att han hade så fina ögon.

Att ändra färgen på ögonen gör så mycket för ens look. Har ni aldrig testat så tycker jag absolut att ni ska göra det =)

Här nedan ser ni några av bilderna från plåtningen…..

//Johan

Write a comment