Kika in i vårt badrum

Söndagar är verkligen helt underbara. Ställde alarmet på 09.30 men somnade om ett tag vilket var helt OK eftersom jag inte har några speciella planer idag.

Har precis ätit en god frukost med John och han är så extremt intresserad av idrott så han har sin iPad igång med Tour De Ski på högsta volym…. inte så jätte mysigt men han älskar det ju verkligen så får stå ut ☺️

Nu ska jag ta ett varmt bad och stänga in mig i badrummet ett tag. Jag uppskattar ett bad på helgen när man har tid medan John alltid vill duscha. Lyckligtvis så har vi både badkar och dusch i lägenheten.

Jag älskar parfymer och har samlat ihop några favoriter som ni ser här i mitt badrumsskåp

Lite rörigt och stökigt ser jag att det är men men…..

Hugo Boss, Gucci, Bulgari och Hermes är några favoriter just nu i hyllan. Jag tycker om att ha olika dofter och inte samma varje dag.

Längst ner i hyllan ser ni en svart ask och det är en hård ansiktstvål som är ekologisk och det är min fantastiska vän Foki som ligger bakom märket Zoirak. Kan varmt rekommendera den och den finns snart i butik så håll utkik 😊

Ha en skön söndag 😊

//Johan

Write a comment