Snart ser vi slutet på våran Walk in Closet

Hej på er,

Fick idag ett telefonsamtal av vår byggfirma M5 Bygg som berättade att materialet till våra garderob nu äntligen anlänt. De kommer och lämnar materialet i veckan och förhoppningsvis så bygger de även klart den redan i nästa vecka =)

Ska bli så otroligt skönt att få upp alla kläder som nu ligger nerpackade i kartonger och tar massa onödig plats i rummet. Det ska bara ta 1-2 dagar att bygga klart garderoben vilket var snabbt tycker jag =)

Om ca 2 veckor kommer våra måttbeställda hyllor som är från Kvick som Johns väskor ska stå på därav är det han som varit med och valt färg och materialval. Jag är dock övertygad om att det kommer bli väldigt fint. När man beslutat sig för att göra om något i hemmet så har vi nu lärt oss att det är så otroligt viktigt att anlita en seriös aktör som verkligen håller vad de lovat och M5 Bygg kan jag varmt rekommendera. De återkopplar alltid snabbt och har förmånliga priser.

Kommer lägga upp bilder så fort den är klar så fram tills dess får det bli inspo bilder på andra snygga lösningar

//Johan

Write a comment