Mina Nyårslöften

Hej på er,

Första dagen på kontoret idag efter julledigheten. Det har varit så mysigt att få spendera julen tillsammans med både min och Johns familj och så mysigt att lilla Noah var med då julen blir mer speciell med barn.

Jag har några nyårslöften till mig själv som jag ska fokusera på under 2018 och det är följande:

1, göra fler ”spontana” resor tillsammans med John. Det kan vara en weekend resa Torsdag-Söndag bara för att få komma iväg lite och få ny inspiration.

2, Träning och KOST. Jag har alltid ätit det jag känner för vilket resulterat i att alla timmar jag spenderat på gymmet inte ger så mycket resultat som det faktiskt borde. Så nu ska jag äta betydligt bättre och verkligen tänka på vad jag stoppar i mig.

3, Umgås mer med mina vänner. Jag är mästare på att gå hem efter jobbet och inte stanna kvar i stan för en fika med någon av mina vänner. Jag älskar att umgås men men blir så lätt bekväm och vill hem för att laga middag och träffa John.

4, Jobb och karriär. Jag älskar att jobba och har verkligen inga 9-5 dagar utan jag är alltid uppkopplad och redo =). Jag ska under 2018 fokusera ännu mer på jobb och mina kontakter för att ta det ytterligare ännu ett steg högre.

Har ni några mål under 2018?

Write a comment