Vårt nyårsfirande

1a Januari och jag vaknade upp i min säng och bredvid mig låg John. 2018 kunde ju inte börja bättre än så =) Igår så bjöd vi över några vänner hem till oss på lite bubbel innan vi begav oss till Hilton Hotell Eken som ligger vid Slussen här i Stockholm.

Vi tog varsin cocktail i baren innan maten och såg ut över hela Stockholm. Hilton Eken har verkligen en fantastisk utsikt och ligger ju mitt i centrala Stockholm så dit kommer vi garanterat att komma fler gånger. På sommaren har de ju en magisk terass där man kan hänga och ta en kaffe eller ett glas vin.

Nyårsmeny var femrätters med tillhörande vinpaket och John hade med sig sin kamera så här kommer några bilder som han tagit.

Vill önska er alla en riktigt god fortsättning och hoppas innerligt att 2018 blir fantastiskt <3

Tack John för bilderna <3

Write a comment