Skönhetsmässa hela helgen

Söndagmorgon och jag sitter i vardagsrummet och har precis ätit en god brunch tillsammans med John.

John var och spelade in sin podd ”Vilodagen” som han har tillsammans med Robert så medan han var borta så dukade jag upp bordet med massa gott och tände ljus tills John kom tillbaka.

Så härligt att starta Söndagen på detta vis =)

Hela helgen har jag spenderat ute i Älvsjö med Acadermia mässan som är Nordens största skönhetsmässa samt Allt för hälsan som ligger vägg i vägg.

Lifestyle Publishing är mediapartner så jag besökte några utvalda montrar på plats tillsammans med några av våra skönhetsprofiler och det var över förväntan.

Första montern vi besökte var i fredags kl 10.00 och det var ett företag heter Long Time Liner som är specialister på Permanent Makeup. Att många tjejer och en del killar sminkar sig dagligen för att känna sig mer attraktiva är ingen nyhet. Permanent Make up är en skonsam metod som ersätter smink såsom ögonbrynfärg, eyeliner och läppstift. Permanent Makeup är perfekt för en aktiv livsstil.

Vi gick sedan bort till Le Mini Macaron som tjejerna verkligen uppskattade. Det var ett superfint litet hemma-kit där man snabbt och enkelt fick perfekt gelmanikyr.

Det tog ca 30 sekunder att torka och håller i upp till 14 dagar. Du får med en liten LED-Lampa som inte avger skadliga UV-strålar och det roliga är att man laddar lampan enkelt med et vanliga USB. Är övertygad om att Le Mini Macaron kommer bli en stor succé i Sverige och årets julklapp om inte i år så nästa.

Vi gick sedan och käkade en lättare lunch för att sedan besöka Allt för Hälsan och företaget Pharmaxim som representerar ett flertal olika varumärken. Vi fick en genomgång om deras sortiment och jag tyckte väldigt mycket om personalen som var kunniga, trevliga och väldigt driva vilket jag värdesätter högt.

Jag använder Dry Shampoo med lite volym i princip varje dag och de hade ett som hette LIANCE som fanns i olika färger och som Therese Lindgren var ambassadör för. Jag har redan testat produkten och den har fått flytta in i badrumsskåpet direkt. Om jag inte minns fel så kosta en flaska endast 40kr vilket är ett superpris då de håller så galet länge.

Vi gick redan runt och kikade och hittade en liten bar där vi stannade till och tog varsin drink.

Jenny var med och dokumenterade hela dagen och bilderna kommer sedan att bli material i Lifestyle Women och som redaktionell artikel i Lifestyleworld.se 

I går Lördag så samlades vi återigen för att besöka hårvårds företaget Grazette som är ett svenskt företag dom tillverkar sina produkter i Göteborg. Alltid lite extra svag för när det är Svensktillverkat. Johanna Herrstedt tyckte verkligen om deras serie och det vore spännande att se om vi kunde få till något kul samarbete med företaget och Johanna.

Linda som var marknadschef driver även en podd som heter HÅRPODDEN så in och lyssna på den alla ni som vill ha lite tips och trix när det kommer till just hår.

På kvällen blev det middag och lite vin tillsammans med några vänner hemma hos oss. Helgen har varit toppen på alla sätt och det har varit spännande och lärorikt att få springa på så många duktiga personer som driver företag.

//Johan

Write a comment