Min födelsedag

Då var dagen här när jag blivit ett år äldre, det vill säga ett år visare och lite mer sliten, trött och snart börjar jag väl krympa…?

Nä skämt och sido. Jag är så glad och tacksam över vart jag befinner mig i livet just nu både privat och arbetsmässigt. Jag och John har ett fantastiskt förhållande och det växer sig starkare för varje dag som går.

Jag har nu varit på Lifestyle Publishing i ett år och har underbara kollegor så varje dag ser jag fram emot att gå till jobbet. Det är så mycket spännande saker som händer på Lifestyle just nu och jag älskar att Peter & Nico som startat bolaget är så kreativa och nytänkande vilket gör att vi nu har en så kallad 360 lösning som passar samtliga företag som vill nå ut brett med sitt varumärke/produkt.

Ikväll ska jag och John ut och äta middag och bara ha en mysig kväll <3 Ju äldre man blir desto mer uppskattar man lugna och sköna kvällar.

Write a comment