Nu har jag och John äntligen bestämt oss

Hej på er,

Jag och John är så glada och tacksamma för att ni varit så aktiva och hjälpt oss med vilken garderob ni tycker att vi ska satsa på i vår nya lägenhet. De två som fick bäst respons var nummer 1 och nummer 4! Och det var faktiskt mina favoriter också =)


Nu när vi vet vilken stil vi vill ha så kom nästa sak att ta ställning till, VEM ska vi anlita?
Det är ju extremt viktigt att hitta en firma som lyssnar på våra behov och som är en seriös aktör eftersom det är en djungel där ute med massa firmor att välja bland.

Vi valde att anlita Sydäng Bygg & Badrum efter att ha varit på möte med dem.

Då varken jag eller John är kunniga inom just byggbranschen så är det extremt viktigt för oss att ha hittat en firma som är kunnig, seriös och enkla att ha att göra med.

Som många av er säkert förstår så kan det bli väldigt kostsamt när man bygger om något hemma och det som är så bra med Sydäng Bygg & Badrum är att hos dem kan man delbetala i upp till 10 år vilket verkligen underlättar så man slipper betala allt på en gång.

Nästa steg nu blir att välja materialval så då kommer vi behöva er hjälp igen =)

Följ dem gärna på FACEBOOK 

Här ser ni en bild på mig och John  i nya lägenheten tillsammans med byggfirman. Det känns SÅ skönt att ha hittat dem så vi kan ”släppa” allt och bara vänta på att få våran dröm Walk In Closet <3


//Johan

Write a comment