Måste betala över 140.000kr innan November månad……

Hej på er,

Idag svängde jag och John förbi vår lägenhet på Kungsholmen som vi sålde här om dagen för att hämta upp vår post. För tillfället så har vi bott i Johns föräldrars lägenhet för att underlätta under visningsperioden.

Jag hade fått en brev från Peab gällande min andra lägenhet på Kvarnholmen som jag köpt för något år sedan (ett nybygge) och nu är det alltså dags att betala in det sista…. 140.000 kr ska jag betala in innan November vilket jag faktiskt lyckats att spara ihop =)

En saftig summa YES men en bra investering skulle jag tro och lägenheten är klar Mars 2018. Nu har ju jag och John redan köpt en gemensam lägenhet i city så denna på Kvarnholmen kommer jag behöva sälja skulle jag tro.

Lägenheten är SUPERFIN och är på 53 kvm samt 7 kvm balkong. Kvarnholmen är ett fint område med utsikt över djurgården nära till vatten och man kan ta båten till Stureplan på endast 7 min. Perfekt alltså på alla sätt =)

Lite tråkigt att jag inte kommer få hinna bo där något själv då jag verkligen sett fram emot inflytt. Projektet har blivit väldigt försenat så det är mycket som hänt sedan jag köpte lägenheten därav ser inte min situation ut som den gjorde för 3 år sedan.

Är någon av er sugna på Kvarnholmen och en härlig 2a med bästa läge så kontakta mig så berättar jag mer.

//Johan

Write a comment