Istanbul Del 1

Hej på er alla,

Just nu är jag helt slut, vet inte vart jag ska börja detta blogginlägg!

I går tog vi planet till Istanbul där jag just nu befinner mig (i ”min” säng) efter en lång och händelserik dag. Hela resan är helt fantastisk och har varit utöver det vanliga.

Vi flögs ner i business class med Turkish Airlines och trots att klockan bara var 08.30 när vi väl var i luften så blev det ett glas champagne till frukosten =). Det gick super snabbt att checka in och personalen var väldigt service minded och resan tog bara tre timmar. Att flyga business känns såklart superlyxigt och det är inte så ofta vi gör det så jag njöt verkligen och sträckte lite extra på mina långa ben……

De modeller som är med på resan är

Johanna Herrstedt

Felicia Aveklew

Caroline Roxy

Chand Smith

Förutom våra fina modeller så är det min kollega Isak som styrt upp resan samt ett filmteam som dokumenterar allt och kommer klippa ihop resan till en film som ni får ta del av så fort den är klar såklart =)

Vår husfotograf Armand är med och tar massvis med fina bilder som jag har börjat att publicera på Instagram så häng med på resan där…. @Johanandreaslarsson

Jag har inte tillgång till internet under dagarna så bloggen blir dessvärre lite lidande men jag hoppas ni förstår och följer med mig på resan via InstaStory och Instagram.

Matchande väskor från American Tourister och snygga jackor från Colmar såklart =)

Väl framme så blev vi hämtade av vår chaufför som körde oss till hotellet men vi stanna på vägen för ett gruppfoto. Vi checkade sedan in på 5 stjärniga Conrad (Hilton Hotel) och jag blev kär så fort jag kom innanför dörrarna. Nu måste jag sova för vi ska upp tidigt i morgon och filma och ta bilder.

Sov gott <3

//Johan

Write a comment