Ta vara på dagarna

Godkväll,

Sitter just nu i köket och dricker en kopp te och pratar lite med John om dagen som varit. Idag har jag suttit i möten hela dagen men det har varit givande och väldigt trevligt folk som jag träffat. Det är alltid spännande att träffa nytt folk och få höra deras livshistoria och hur de började bygga sina företag.

Jag hittar varumärken till de modeller som vi jobbar tillsammans med på Lifestyle och att få en perfekt matchning är superviktigt för att samarbetet ska ge maximalt för alla parter. Dagarna går så oerhört fort och idag kom jag hem först 19.30 då mitt sista möte var så bra och givande. Nu blir det snart dags att hoppa i sängen så jag orkar ta mig till gymmet i morgon kl 07.10 för att få lite extra energi =)

Sov gott

//Johan

thumbnail_IMG_3633

Write a comment